Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit ze stránky PC Město?

Od: misa503® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

když dám vyhledač Googlem a napíší tam třeba auto, tak se mi na stránce dole objeví tento řádek, kde hned na začátku se napíše město, kde jsem na PC.

"MĚSTO "- Z internetové adresy - Použít přesnou po/... - Další informace

Když ale kliknu na Použít přesnou po/... , tak "MĚSTO"se změní na Poloha není dostupná

Poloha není dostupná - Z internetové adresy - Další informace

Tak bych měl dotaz, proč se tak děje a proč je tam v tom řádku uvedeno moje město, kde jsem na PC.

Chtěl bych , aby se tam to město neukazovalo.

Prosím o radu, jak na to.

Děkuji předem.

Mám win 10, firefox, Mozilla, stolní počítač, Wifi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nainstalujte si do Firefoxu doplněk viz odkaz a před použitím Google ho zapněte - myslím, že už to potom Vaše město ukazovat nebude. Zdravím!

addons.mozilla.org/...

doplněno 03.01.19 16:39:

misa503 - klepněte si na odkaz a zjistíte polohu. Potom zapněte doplněk (ON / OFF = adresa USA) a znovu klepněte na odkaz - bude tam změna, resp. polohu neurčí.

conmet.cz/...

hodnocení

Doplněk nepomohl a Historie polohy (Pozastaveno), " Město " se mi ukazuje dále.

A cookies-historie - vymazáno.

hodnocení

1x

Z polohy v prohlížeči bych si těžkou hlavu nedělal, je to naopak celkem praktická věc. Sdílení polohy jde vypnout v nastavení prohlížeče. Na sítích je ale mimochodem o každém uživateli spousta mnohem citlivějších informací, aniž by to tušil...

hodnocení

0x
Podle tvé IP adresy lze dohledat poskytovatele internetu a tím dost často i město bez velkého pátrání. Když vymažeš cookies v prohlížeči, zakážeš sdílení polohy a na net polezeš přes anonnymizer, asi se ti to přestane ukazovat ale asi to opravdu nestojí za tu práci.
hodnocení

... na net polezeš přes anonnymizer,

Došel jsem k tomu to a protože neumím jazyky, tak nevím co a jak mám udělat dále a co se má napsat do toho bílého řádku. A co mám nechat zaškrtnuto vlevo v okýnkách, nerozumím tomu.

Jak odstranit ze stránky PC Město?
Když adresu kam chceš jít vlozis do bílého řádku tak cílová stránka vidí jinou než tvoji adresu. Jde to ale přes proxy takže připojení je pomalejší a stránky na stahování nefungují. Je tam nějaké omezení datového toku takže je to dobré na brouzdání po netu ale větší soubory neprolezou.

111®
hodnocení

0x

já bych to přelepil aby to nebylo vidět...a dál bych to neřešil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]