Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zabývám se tvořením hudby a teďka sháním nějaký notebook pod 20.000kč zatím se mi nejvíce zalíbily tyhle dva: alza.cz/... alza.cz/...
Potřebuji nejlépe: RAM 8 a více gb, procesor jen osmou generaci nebo ryzen 5 a víc, grafika je mi jedno =D, SSD+HDD nejlépe ale nevadí jen SSD nebo HDD a pod 17 palců nejlépe 15 a méně
Tak do 25.000 ale to už je fakt max :D ale co ty dva? Myslíte že by mohly být?
Pak ještě tenhle :D
Z toho, co je dnes na trhu, jedině značku Dell. Např. toto. Ale je jich tam od zmíněné značky k mání daleko víc.
Dobrý den,
co od NTB čekáte? Budete jej přenášet? Bude spíše ležet na stole u zásuvky? K čemu má sloužit?
Pokud jej budete často přenášet a používat na práci doporočuji lehký, tenký, obrazovku kolem 13" pokud možno kovový, kvůli lepší pevnosti - pohlídat si zejména panty a prohíbání víka displeje. Doma používat dokovací stanici (Některé značky mají své, nové a některé modely využívájí USB-C dokovací stanice), připojit velký monitor, myš a klávesnici ...
Pokud jej přenášet nebudete, kupte si stolní pc, klidně mini pc (standartně jej lze připevnit na monitor zezadu), bude levnější a nebudete muset řešit degradaci baterie a chlazení i případný upgrade HW bude vyřešen lépe.
Dobrý den
Čekám že nebude z plastu ale bude spíše kovový a bude dostačující na hudbní produkci což vyžaduje více než 4gb ram a silný procesor. Nejlépe SSD+HDD a budu ho přenášet výdrž bude stačit více jak 5 hodin. Program na hudbu je celkem malý, takže 15 palců mi přijde dobré 13 je takové malé si myslím :/ program se jmenuje: Ableton Live 10 Suite a k tomu budu mít pár dalších pod programů který tu RAM budou hodně brát.
Ten MSI GF63 8RC-034CZ je velmi slušný stroj. Určitě zvládne vše, co od něj bude čekat. Grafiku nepodceňujte, při renderování lze použít její GPU pro výpočty, kdy bude pomáhat procesoru. Pokud to ovšem konkrétní umí. Stačí si pohlídat aby to byl NVidia s funkcí Cuda, případně AMD s funkcí FireStream.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.