Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Na Youtube jsem nahrál několik domácích videí, takže je jistý seznam videí. Zvolil jsem SOUKROMÉ. A píše se tam : zobrazí se pouze Vám.
Nyní bych ale chtěl poslat - z tohoto seznamu - odkaz nějakého videa známému z rodiny a nevím jak to udělat, aby se mu příslušné video na youtube spustilo.
Zkoušel jsem nejdříve odkaz jednoho videa poslat známému, ale píše mi, že se mu nepodařilo video spustit.
Tak jsem to zkoumal, co a jak by šlo a přišel jsem na sdílení videa.
Dal jsem sdílet a byla tam možnost vepsat e-mail pro koho.
A nyní bych měl dotaz . Když napíši pro sdílení určitý e-mail, tak ten dotyčný uvidí pouze to jedno video co já chci aby viděl nebo bude mít možnost si spustit kterékoliv video ze seznamu?
Děkuji za případné info.
Na to není potřeba mít email a druhý už tuplem ne... nejdůležitější je být odhlášen z youtube... pokud nastaví na videu, že má být soukromé a pak odkaz zkopíruje do adresy a vyzkouší (klidně i tím emailem, ale to netuším, proč se zdržovat posíláním si URL adresy z jedhoho emailu na druhy), tak když bude přihlášená na youtube do sveho uctu, tak samozrejme video porad uvidi... jakmile se odhlasi a zkusi opet vlozit URL adresu videa, tak se nahlasi video jako soukrome.
Takze video muze byt bud verejne (vidí všichni) , neverejne (vidi ten, kdo zna odkaz) , soukrome (nevidi nikdo ani s odkazem - vidi pouze prihlaseny majitel)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.