Nejste přihlášen/a.
Zdravím místní vševědy. Kdo z vás používá v KODI IPTV a má funkční EPG? Mám na androidu kodi 17xx v nastavení simple iptv klient vyplním adresu ke složce m3u s kanály televize a programy běží.
O řádek niž nastavení zdroje epg odkliknu že chci zdroj z internetu vyplním zdroj kterých jsem vyhrabal asi 10 a kodi zahlásí že požaduje restart. Ještě před restartem blikne hláška že se načetlo 176 kanálů ale po restartu kodi je okno epg prázné, pouze s vyplněnými názvy dostupných kanálů ale bez programu stanic. Co dělám blbě?
Jestli někdo máte ověřený funkční zdroj o který se podělíte, uvítal bych tip. Klidně třeba do soukromé pošty, abysme to moc nešířili veřejně. Jde mi jen o EPG, linky na programy díky jedné místní dobré duši loudit nemusím.
Já vím, že KODI má šíroké forum podpory ale v oblasti nelegálního IPTV tam nejsou k nováčkům zrovna dvakrát vstřícní a EPG se tak nějak svezlo s tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.