Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám stolní Pc s Windows 10 Pro. Nedávno jsem zavítal do editoru místních zásad skupiny, abych nastavil práva na druhém účtu. Něco jsem ale asi pokazil a teď, kdyý chci k Pc připojit telefon (Asus Zenfone 5Z) tak se mi v Počítači neukážě. V Ovládacích panelech mi to hlásí chybu 31 s tím, že zařízení nepracuje správně, protože systém Windows nemůže zavést požadované ovladače. Pc běží na nejnovější aktualizaci stejně jako mobil. Lze to nějak opravit?
Díky za info
PS: USB flash disky, paměťové karty, atd. běží v pohodě.
Dobrý deň, stiahnite ovladače zo stránky: asus.com/...
rozbalte zip do nejakého adresára na jednotke C:, v ovladácích paneloch, system a zabezpečenie
otvorte správca zariadenia. Ak je tam vaše zariadenie s výkričníkom,podržte pravé tl myši a aktualizovať ovladač. Spustiť vyhladať ovladač vpočítači a zadať cestu k rozbaleným ovadačom na jednotke C:.
To ale právě nevím, kdy by to mohlo být. Asi po 3 měsících jsem si chtěl hodit fotky z mobilu do Pc a najednou to nešlo. Ovladače jsem již několikrát odinstaloval a nainstaloval ty nové ale pořád nic. Myslíte, že by pomohlo obnovení Pc do továrka? (Tovární nastavení)
Když nevíte, který bod obnovení byl naposled funkční, použijte nejstarší, který máte. Při nezdaru to můžete stejnou cestou vrátit do současného stavu. Protože můžete mít porušený profil uživatele na kterém se k mobilu připojujete, zkusil bych také založit nového uživatele a na něm připojení mobilu vyzkoušel. V případě nezdaru uživatele zase odstraníte. Další možností je stáhnout si do mobilu aplikaci Airmore a připojit se s ní přes WiFi k počítači. Pak budete moci soubory z mobilu do PC přenášet. Návrat PC do továrního nastavení (pokud tu možnost na stolním PC máte) nebo přeinstalace Windows by určitě pomohly, ale jsou pracnější - aktualizace, instalace dalších programů atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.