Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dohledání uživatele internetu

Od: aless odpovědí: 3 změna:

Pokud jsem se anonymně vyjádřil k internetovému hlasování na určitých stránkách, kde nejsem zaregistrován, ani nemají žádné mé údaje (email,adresu, ani jméno), je možné mě přesto vyhledet (třeba nějak podle počítače?) Vše má být opravdu anonymní, ale mám strach, že mě mohou dohledat. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tosi*
hodnocení

3x

to je mozne, ale dost slozite a pochybuju, ze by jim to za to stalo.

tesyk*
hodnocení

2x

Internet je velice zrádný. Přímá identifikace je pro běžné uživatele složitá, ale zkuste si někdy, pro zajímavost, dát do Googlu tu část IP adresy, která je běžně k dispozici na diskuzních fórech. Najednou zjistíte, kam všude a co z té adresy odešlo, jaké názory, zájmy, ale i nákupy byly provedeny. Někdy je to jen pár odkazů, ale jindy jsou jich desítky. S každou reakcí na internetu zanecháváte po sobě stopu a jen naivní si myslí, že tomu tak není. Není tomu tak jedině když používáte vytáčené připojení, nebo volnou WIFI, ale z úřadu, či ADSL to jde za vámi vždy.

troja*
hodnocení

0x

tak zvaně "Bohu dík", ale těmto to za to nestojí. Na to máme dneska jiné zájemce, a nesnaží se vlézt do Vašeho počítače jen tak, "pro zábavu ..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]