Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je amd ryzen 5 2600?

Od: jiris* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mám dotaz jaký je amd ryzen 5 2600?rozjede hry jako například nejnovější battlefield nebo far cry 5 nebo rome total war2 děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co Vám brání si najít porovnání tohoto procesoru a kteréhokoliv jiného od AMD či od Intelu? Stránky s benchmarky jsou snadno dohledatelné.

jiriw
hodnocení

0x

ano rozjede do kunce siho mužete takovat což znamena zvíšit ghz pomoci toho zvladate rúzné procesy lepe samozřejmně tak aby to chladič stále zvladal a musel byste kontrolovat při pokaždem takovanim procesoru

karel556*
To je mluva, to už jsi slavil nový rok co?

jiris*
hodnocení

Taktování nemám v plánu chtěl jsem se jen zeptat jestli to rozjede nové hry a je trochu do budoucna abych ho nemusel za rok měnit.?
Minulý týden jsem ho kupoval. Je na cestě. Poměr ceny a kvality je super. Bez dalších informací o hw se ale potřebnou informaci nedozvite. Grafika? Deska? Ram?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]