Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodlužovací kabel internet

Od: miro8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám notebook internet připojen kabelem. Potřebuji prodlužovací kabel k notebooku když budu sledovat internet v jiné místnosti. Co vše budu potřebovat na propojení kabel redukce s označením výrobku atd. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli tomu dobře rozumím, potřebuješ spojku konektorů /... a k tomu normální síťový k/..., délka podle tvé potřeby.

Ovšem, nebylo by lepší to řešit pomocí WiFi? Za pár set koupíš běžný router, nastavíš a už to běží. Bez otravnýho tahání kabelu.

hodnocení

3x

Dobrý den. Jak píše Ben, jen delší kabel. Já jsem si kdysi koupil 10ti metrový i když by stačil 2 metrový. Ale pro případ, že bych chtěl notebook přemístit do vedlejšího pokoje, tak jsem volil ten delší. Mám ho stočený pod stolem. A nebo to řešit přes wifi jak píše jenyk, ale to asi nechcete..

hodnocení

3x

Jak je zde zmíněno, pokud potřebuji použít notebook (jinak používám stolní PC), použiju WiFi, dosah mám až na zahradu. A je to bez problémů.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dle mého mínění budete potřebovat jen stejný kabel, ale delší - nyní máte jeho délku např. 3 metry a v obchodě si koupíte nový o délce 10 metrů. Ten současný krátký kabel si vezmete na ukázku do obchodu a budete chtít delší. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]