Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní volant THRUSTMASTER T80

Od: tomascapek odpovědí: 4 změna:

Jak připojím volant k PC? Vše je nastaveno, ale hra (euro truck simulátor2) nereaguje. Kde je chyba?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V nastavení hry jste si všechno ovládání přenastavil na volant? Vybral osy pro brzdu, plyn, zatáčení, namapoval tlačítka na volantu?
to
hodnocení

Na volant jsem si vše nastavil ale u os mám pohnout s pedály a volantem ale když s nimi pohnu tak se nic neděje.

to
hodnocení

Na volant jsem si vše nastavil , ale u os mám pohnout s volantem a pedály ale když s nimi pohnu tak se nic neděje.

sollik*

Tedy PC o volantu "ví" a má nainstalované ovladače?

Nedávno jsem instaloval volant na ovládání "Fernbus simulator". Po připojení k PC se musel nechat naistalovat ovladač a ve hře pak v nastavení ovládání kliknout na "reset" tím se zobrazila i možnost volantu a pak spustit "asistetnt" ve kterém se provedla kalibrace volantu a pedálů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]