Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizdni řad

Od: marian® odpovědí: 16 změna:

Dobry den chci se zeptat jestli nevi někdo čim by to mohlo byt že když se chchi podivat na jizdni řad PDF v kolik mi pojede autobus tak ho mam nečitelny prohližeč mam mozilu třeba na edge to jede normalne možna mi něco chybi v pc mam windows 10

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máte v PC Adobe Acrobat Reader? Pokud ne, pak nainstalovat...bez doplňků McAfee...

doplněno 28.12.18 14:46:

Ještě jedna věc, zkuste Ctrl + kolečko myši, prostě zvětšit. Pokud to bude i potom velmi špatně čitelné, může to být špatně provedené "scanování"(neznám správné termíny pro tvorbu www stránky). Zkoušel jsem toto a taky nic moc, lepší až po "zvětšení"...

doplněno 28.12.18 17:13:

Poslední zkušenost...v pořádku v prohlížeči OPERA, CHROME, EDGE, IE; nečitelné ve FIREFOX-u. Poslal bych informaci o problému s odkazem na nečitelný pdf soubor. A pro pdf soubory využíval jiný prohlížeč...do doby vyřešení problému vývojáři Mozilly

Není čitelný ani po stažení? Dejte odkaz, zkusím otevřít; jestli je chyba u vás nebo ve zdroji dat..

hodnocení

po nainstalovani restartovani a nastaveni aby se PDF otvirali v tomto programu je vysledek takovy

doplněno 28.12.18 12:39:

tak už teda nevim co stim

Jizdni řad
still10k*

Dělají to všechny pdf, nebo jen tento konkrétní jízdní řád?

hodnocení

jen ten jizdni řad

doplněno 28.12.18 14:01:

možna je třeba něco zapnout v tom prohližeči

Dejte odkaz, zkusím u sebe...

hodnocení

3csad.cz/... portal.idos.cz/... =877511 ten druhy odkaz sou tam dva soubory na otevřeni ten druhy otevřu normalně ale ten prvni ne

doplněno 28.12.18 15:29:

portal.idos.cz/... tak ten druhy je pase funguje ten posledni

viz odpověď výše v 17:13

still10k*

Takouhle chybu vidím poprvé a to používám Firefox od jeho prvopočátků. Podle mého názoru jde o chybu na webu Idosu v generátoru PDF. Takže spíše než vývojáře Mozilly bych kontaktoval provozovatele stránek Idosu, aby si opravili svoje scripty.

btw: ve Firefoxu pro Android se to zobrazuje dobře.

iz*
hodnocení

0x

Mně všechny ty odkazy ve Firefoxu fungují normálně. Zkuste z Firefoxu odinstalovat doplněk pro PDF, pak Firefox restartujte a znovu doplněk nainstalujte. Po dalším restartu už by to mohlo být v pořádku.

Případně (neprověřovala jsem všechna PDF) sem vložte přímý odkaz na ten problematický soubor.

První odkaz je problémový i u mne ve Firefoxu, v jiných prohlížečích bez sebemenšího problému...

iz*
hodnocení

0x

@Nonek > míníte Celolinkový vývěs/... v PDF?

doplněno 28.12.18 23:36:

Firefox 60.1.0 ESR 32-Bit

Jizdni řad #2

still10k*

Jakou máte verzi Firefoxu paní Iz?

Ano, je to on, Celolinkový...a mám Firefox 64.0 (64bitů)

jdukolem

U mě též problém Firefox 64.0 (64 bitů)

still10k*

Tak když to shrnu, nikomu s desktopovou verzí 64.0 to konkrétní PDF nefunguje, na mobilní verzi 64 to funguje a verze 60.1.0 ESR také funguje. vyplývá mi z toho jediný logický závěr, skripty na webu Idosu nejsou přizpůsobeny pro novou verzi Firefoxu. Vzhledem k tomu, že verze 64 vyšla teprve nedávno, tak je pochopitelné, že vývojáři Idosu na to ještě nestačili zareagovat a přizpůsobit svůj systém novému Firefoxu.

Je možné, že o chybě ani nevědí, bylo by vhodné dát jim vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]