Nejste přihlášen/a.
Velmi si vážím vaší ochoty, bohužel to ale není ta hra, kterou hledám. Byla o bílém duchovi, který jezdil po hradě. Přitom se musel vyhýbat nepřátelům - ti vypadali jako šahová figurka, nehybně stáli a stříleli po duchovi. Nejspíš to byla česká hra, pamatuju si, že v jedné "obrazovkce" bylo napsáno slovo NIC.
Sice jsem se neptala, ale tohle taky ne, pokud myslíme s tazatelem tu samou hru. Pamatuji si to taky - doopravdy se to jmenovalo Bubu, při spuštení se přes celou obrazovku ukázal text (ten si tedy nepamatuji, ale tazateli věřím, že to bylo "NIC") - nebyly to vůbec špatné animace, bylo to v prostředí hradu, střílely se takové bílé kuličky..
Tazatele asi zklamu, ale já sama jsem zkoušela najít nejenom Bubu - a z těch všech her, co si pamatuji, se mi podařilo najít jenom zlomek z nich. Hledala jsem Bubu, Housenka, Kameny, Diamanty, Alquist 3D, Hlídač, Armagedon, Erik, Moon Abyss Rampage (to si ale nejsem úplně jistá, jestli se to přesně tak jmenovalo).. A možná ještě něco. Jak píšu, zdá se, jako kdyby tyhle hry vůbec neexistovaly, takže jediná šance je nejspíš někdo, kdo by měl ty hry pořád na disku. Stáhnout asi nikde nejdou.
A přestože dané vývojářské firmy často už léta neexistují, teoreticky by se jejich software stahovat neměl, protože aut. práva. Abandonware, nikdo to neřeší, ale..
Ani tahle to není, ale jste velmi blízko, vypadala dost podobně. Každopádně Vám moc děkuji za ochotu a Váš čas. Nejspíš si špatně pamatuji název, už to je hodně let. Pokud hru najdu, určitě se s ní zde podělím.
@alois , já myslím, že název "Bubu" je správný, protože ten popis a moje vzpomínky se shodují docela přesně. Jak píšu, některé hry se prostě v prostředí Internetu "vypařily z povrchu zemského" a jako by nikdy neexistovaly. O Housence existuje alespoň téma na jiném fóru, ale bez odpovědi.
Erik, Diamanty, Hlídač a Kameny se hledají dost špatně už samy o sobě, jde přece jenom o poměrně běžná česká slova.
No ale ani o Moon Abyss Rampage nebo Alquist 3D, což by snad mohly být hry "světovější", se mi nepovedlo najít ani čárku, natož celou hru. Přitom to byly hry docela na úrovni, obě ve 3D, poměrně propracované a povedené.
Taky bych ale ocenila, kdyby někdo měl kopii Bubu. I já proto děkuji za snahu.
Na netu jsem vyhrabal tuhle stránku, třeba vám to pomůže:
P.S. trvalo mi to asi 5 minut, je potřeba vědět, co hledat.
OK, tak já to hledala určitě před 2016. Sice jsem teď zkoušela hledat znovu, ale asi jsem hledala špatně. Díky moc.
Zdravím,
také tuto hru hledám, bohužel, zmiňovaný zdroj již není v provozu. A na uloz.to jsem našel nějaký poškozený archiv. Nemá někdo tuto hru u sebe na disku?
Předem děkuji!
Ondřej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.