Nejste přihlášen/a.
Halo, mam problem. Od operatora mam volna data, tedy moznost pripojeni k netu, ale v nastaveni v mobilu /mam internet doma od T-Mobilu, co muzu prenaset, zespoda je heslo a jeste jina data.../.Na mobilu se dostanu jen pri nastaveni k WLAN ...a pak zadejte heslo:...dam , dam ho pro jistotu zobrazit pro svoji kontrolu/,ale pak mi to uz da moznost jen storno-vedle pripojit mi absolutne nejde. Storno je tmavsi a pripojit svetle barvy,ale mohu klikat na pripojeni jak chci, nejde to...
Co delam spatne,ci co jsem kde spatne nastavila...Poradi mi nekdo. Dekuju
Kamila
Neplete dvě věci najednou?
Buď máte jak píšete "od operátora volná data" a bavíme se o mobilním internetu, neboli datovém balíčku k vaší SIM kartě v mobilnímu telefonu a to nemá s WLAN (neboli wifi lokalni sit) nic společného a internet Vám půjde jakmile v mobilním telefonu zapnete ikonku "mobilní data" ( v případě androidu, v případě starých telefonů bez operačního systému se muselo připojení ručně nastavit - nepíšete ale typ telefonu)
Nebo máte doma "internet na doma od T-Mobilu, co můžu přenášet" a jedná se tedy o přenosnou krabičku, neboli LTE modem, do kterého taky strkáte SIM kartu, ale signál se po okolí šíří přes wifi - jaké je ale její nastavení netuším. To musel nastavit někdo, kdo to nastavoval prvně přes ty údaje, které máte právě vespod toho modemu.
Čili jaký máte vlastně problém?
Simku mam v mobilu.
Jak WiFi najdu, kdyz ju smazu?
Nechapu co mam delat, tak mi poradte pochopitelne.
Dekuju Kamila.
Ale on to @yakub i @zajda888 napsali dost srozumitelně, to jenom vy pořád nejste stavu nám napsat, co vlastně máte. Chyba asi nebude na straně rádců, soudě podle "Tak se neptejte na blposti a poradte mi nekdo". Buď si tady z nás děláte legraci a zkoušíte trpělivost, ochotu, představivost a inteligenci rádců nesmyslným popisem problému, nebo vůbec netušíte, o čem píšete.
WiFi a mobilní data spolu nijak nesouvisí. Pokud se chcete připojit přes mobilní data, musíte si zapnout mobilní data, pokud přes Wifi, musíte zapnout a připojit WiFi.
WiFi síť najdete i po odstranění z telefonu snadno, v seznamu dostupných sítí bude pořád. Ale na to je třeba mít síť už uloženou. Jestli nejde kliknout na "Připojit" na WiFi, překontrolujte, zda máte správné heslo a hlásíte se ke správné síti. Jestli si pamatuji správně, tak se Android (o kterém ale nepíšete taky nic) takhle chová, když není splněn počet alespoň 8 znaků pro heslo.
V případě mobilních dat postup popsal už @yakub - v nastavení "mobilní data", popřípadě nastavit připojení, v případě starších modelů.
A koukám, že než jsem to sepsala, tak odpověďěl @zajda888, no nevadí.
vy se chcete mobilem připojit k netu od T-mobile, tedy k té krabičce přes WiFi? Nebo je to jinak? A nejde vám ten net od T-mobile? Pochopil jsem, že máte na doma od T-mobile . Pak máte net v mobilu jako součást SIM karty. Tak co nejde,
a že byste sem laskavě opasla co ja na té krabičce, asi odspodu, a pak co máte za mobil, aby se rádcové mohli podívat o čem je řeč, když to neumíte popsat? třeba poradí někdo kdo má stejný mobil..nebo stejnou krabičku, nebo foto těch tajných zařízení. Jak a přes co s námi nyní píšete?
GPRS nám, nebo tedy alespoň mně, říká hodně. No a co s tím? Že s námi píšete přes ta "záhadná" mobilní data, byť přes jednu z nejpomalejších možných cest?
Jaké důvěrné informace máte na mysli? Typ modemu ("krabičky")? Nebo co máte za telefon, nemyslím teď telefonní číslo? Vy očividně vážně netušíte, o čem píšete. Zkuste to svěřit někomu, kdo ví, co dělá.
@zajda888, nějak nestíhám. :D
Dobry den, jen na uspresneni. Odovedi pod mym jmenem oznacene otaznikem jsem nepsala! Nechapu jak se nekdo prezentuje pod mym jmenem a tak mi skodi !
Dekuji za odpovedi a zkusim jeste jednou dle Vasich navodu
Zdravi
Kamila K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.