Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým způsobem vložit heslo do počítače?

Od: bohumil® odpovědí: 2 změna:

V servisu mi přeinstalovali na NB Windows 10 Home. Po spuštění se mi objeví hláška "Přihlásit" a po kliknutí na ni se mi zobrazí přímo plocha. Chtěl bych vložit do přhlášení heslo a nevím, v tomto případě, jak se to provádí. Pokud jdu na vložení hesla (třeba i Ctrl+Alt+Del) tak to vždy chce původní heslo a teprve pak je možno vložit heslo nové. Co mám vložit v tomto případě, když k přihlášení stačí pouze klik na hlášku "Přhlásit" a žádné předchozí heslo mi není známo?

Pokud jsem prováděl případné uvedení NB po prvé do provozu, případně návrat do továrního nastavení, vždy to, v procesu zadávání a nastavení, umožňovalo přímo vložení hesla, případně pinu. Takto nevím, jak to provést. :-D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlevo dole je ikona Windows, objeví se ti okno a druhá ikona nad ikonou Windows je nastavení. Na to klikneš, otevře se okno nastavení a tam si najdeš Ůčty a v nich si nastavíš co potřebuješ.

still10k*
hodnocení

0x
V tomto případě nechte pole současného hesla prázdné a zadejte jen heslo nové.
Ale nevím co vám to tam píše, když podobnou situaci nasimuluji u sebe na W10 Pro, tak to po mě "staré" (prázdné) heslo nechce, zobrazí se mi jen políčka se zadáním nového hesla a nápovědy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]