Nejste přihlášen/a.
Tak blbější aplikaci pro zálohu než WhatsApp jsem nezažil. Stále se snažím provést zálohu z jednoho mobilu přes PC do druhého. Když jsem si instaloval pro jistotu do nového mobilu aplikaci a chtěl provést zálohu ze starého mobilu do PC, stále se otevírala aplikace v novém mobilu a tak se to střídalo. Stále pitomá nabídka na zálohu. Ale nic konkrétního mi to nenabídlo. Nakonec jsem komunikaci viděl na PC. Jenže když jsem si myslel, že jde o zálohu, tak jsem se mýlil.
Když jsem odinstaloval ze starého mobilu - tedy vymazal WhatsApp, tak mi to z PC zmizelo.
Je to na posrání.
To čínská aplikace WeChat považuji za mnohem lepší. Nabízí více možností než pitomá WhatsApp, nedostane se mi tam jen tak někdo, tedy do komunikace musím někoho přizvat, ne že mi tam poleze kdekdo a pak přesun zálohy na další aparát je bezbpečný a hlavně intuitivní.
Co s tím proboha provádíte? Blbuvzdornější zálohu vs obnovu neznám ...
1) Ve starém telefonu spustit Whatsapp -> Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů -> Zálohovat
2) V novém telefonu spustit Whatsapp -> a na dotaz "byla nalezena záloha, chcete obnovit" kliknout na obnovit.
Předpoklad je, že oba telefony se hlásí ke stejnému google účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.