Nejste přihlášen/a.
Na PC (Win XP) mi Skype funguje bez problémů.Nainstaloval jsem si Skype také na ntb (Win.7) a jsem v háji.Při pokusu se spojením se sice ozve vyzváněcí tón,ale jakmile se protistrana přihlásí,spojení se ukončí.Zkoušel jsem několikrát Skype reinstalovat,ale bez úspěchu.Starší verze Skype mi na ntb s problémy fungovala,byl tam ale problém se zvukem,kdy mě sice protistrana slyšela,ale zvuk se strácel až do úplné"hluchoty".Protože mne po spuštění Skype stále otravovala hláška abych přešel na vylepšenou verzi,tak jsem tak učinil a výsledek jsem popsal výše.Ví někdo jak na to? Díky.
Při pokusu o spojení byla barva stupnice kvality nahrávání červená.Po kliku na tuto stupnici mne to žádalo o restart počítače a výsledek stejný. Po úpravě v nastavení Khz na studio, jsem docílil toho že začal fungovat test,ale při pokusném spojení s manželčiným ntb se začal zvuk znovu ztrácet ,stupnice kvality hovoru střídala barvy od bílé přes žlutou až po červenou a podle toho také spojení vypadalo.Dospěl jsem tedy k závěru,že bude vadná zvuková karta.Protože je ntb v záruce,kontaktoval jsem prodejce a nějaký tamní expert mi tvrdil,že je chyba v softwaru,ne tedy v ntb.Tak tam asi zajedu a noťas mu omlátím o hlavu,aby se mu hardware v makovici trochu srovnalo.Tobě dík za snahu,Jirka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.