Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox pamatování emailu

Od: honzi0020® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Jak se dá u Firefoxu vypnout pamatování emailového jména při vstupu do emailové schránky.

Koukal jsem se na nastavení a nikde to nemohu najít

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zkuste na liště Ǔpravy / Předvolby - Soukromí a zabezpečení a tam Formuláře a hesla (Uložené přihlašovací údaje = vymazat). Zdravím!

doplněno 24.12.18 09:54:

honzi0020 - na to obrázek nepotřebujete (jen trochu hledat, nespěchat a lépe se dívat).

doplněno 24.12.18 10:18:

honzi0020 - já mám Firefox pro OS Linux a zde jsou Předvolby. U Firefoxu pro OS Windows to budou Možnosti. Ovšem, stále je to nastavení, které jste už dříve našel. Google Chrome mám také pro OS Linux, tak raději neporadím (ale, zase to bude v nastavení někde nedaleko pojmu Hesla). No, hlavně, že jste to našel a máte to vyřešeno.

hodnocení

Nemohl by jste sem hodit frintscreem koukám se všude a nemohu to najít na ty úpravy

Děkuji

hodnocení

Tak se mi to povedno měl jste mi tam dát nejdříve Možnosti pak se dostanu na úpravu atd... Já to hledal po všech čertech:)

Díky

PS náhodou než jsem šel sem to zjistit zkoušel jsem známe prý u chrome mají podobný problém tam se to vypíná kde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]