Zdravím, už jsem fakt nešťastný a vyhodil jsem spousty peněz za nefunkční kabely a redukce. Prosím, můžete mi poradit, jak propojím displayport 1.4 hdr monitor philips momentum (má jen jeden hdmi vstup a ten mám zabraný, pak má právě displayport 1.4, usb c a minidisplayport 1.4): philips.cz/... Chci ho zapojit s nvidia shield, ktery ma hdmi vstup a neprijit o hdr a kvalitu obrazu.. pokud jeste kabely nejsou, tak mi to hdr tolik nevadi, pokud ho redukce nepodporuji. Kazdopadne tedy potrebuju vest hdmi kabel z nvidia shield nebo ps4 pro do DISPLAYPORT 1.4 koncovky v monitoru. Prosim, poradte, at mi to funguje. Koupil jsem kabely dp na hdmi, ale nefunguji opacne nebo co a vedou signal spatne (samec/samec), takze ja potrebuji funkcni kabel smer NVIDIA SHIELD NEBO PS4 PRO HDMI na DISPLAYPORT monitor.
Ten váš monitor nemá DisplayPort pre obojsmerný tok,slúži len ako výstup signál. Preto to vám asi nefunguje. Skúste si zohnať redukciu na miniDisplayPort a skúsiť to cez neho.
Tak me jeste napadlo co vytahnout kabel z jedineho hdmi 2.0b portu a dat tam tuhle redukci alza.cz/... Zhorsil by se obraz? Automaticky by se i prepinal ps4pro a nvidia shield, ne? Dekuju za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.