Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se u dvoujadrového procesoru může rozbít jen jedno jádro? když kouknu do everest home edition, tak pracuje jen jádro 2 na 100% a jádro1 nepracuje... předem díky za odpověď.
měl jsem zaplou hru, když jsem koukal do everestu, jádro2 100 a jádro1 0. tak nevím. každopádně díky za odpověď
no koukal jsem na to když jsem měl zaplé CoD2... a co musim udělat abych zjistil jestli jdou obě?
Spuštěný program musí být napsán pro vícejádrový procesor, aby se využil výkon více jader. Proto je v Everestu vidět že druhé jádro nic nedělá. Kdyby bylo druhé jádro vadné, určitě by se to projevilo, náhodné padání systému, restarty. Vypadá to jako když je vadná paměť, dokonce při testování Memtestem to náhodně ukáže vadnou Ram, podle toho které jádro nastarovalo. Stalo se mi to u čtyřjádra, kdy jedno jádro bylo vadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.