Dobrý den, prosím pomoc s výběrem notebooku. 15 000kč, použití běžný internet, emaily, filmy + Word, Excel apod, Požadavky na parametry bych rád - SSD, 8gb RAM, fullHD, numerická klávesnice(=15.6"?), podsvícení kláves(dá se oželet), USB, HDMI, WiFi .. Hry neřeším, takže grafiku neřeším(?) v procesorech jsem ztracen. Použití 70% doma. Nevím zda to není naivní představa, nevyznám se, je to můj první notebook, který sám kupuji. Požadavky jsem si vytáhl z jedné recenze a snažil se z toho udělat nějakou vizi. Děkuju
15tis. to sice není, ale nedávno jsem ho vybral přítelkyni. alza.cz/... a je maximálně spokojená. Tak nějak mě to z výběru pořád vycházelo jako vítěz, v úvaze byly ještě Dell Vostro.
Děkuji za reakce. Ten druhý Acer se mi zdá lepší, ale to je starší typ? Jak se vyznat v těch procesorech? 2-4 jádro? i3, i5, AMD? 2-4 jádra? Hádám že okolo toho se to celé vše více točí než SSD, DDR4 apod. Lenovo vypadá dobře, už nad rámec rozpočtu, přijde mi srovatelné s tím Vostro viz níže. Co říkáte na tento notebooky.heureka.cz/... A tento: m.alza.cz/...
- mají tak nějak vše co chci a druhý je za příznivou cenu. Nějaká ale?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.