Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: notrot odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím pomoc s výběrem notebooku.
15 000kč, použití běžný internet, emaily, filmy + Word, Excel apod,
Požadavky na parametry bych rád
- SSD, 8gb RAM, fullHD, numerická klávesnice(=15.6"?), podsvícení kláves(dá se oželet), USB, HDMI, WiFi ..
Hry neřeším, takže grafiku neřeším(?) v procesorech jsem ztracen.
Použití 70% doma.
Nevím zda to není naivní představa, nevyznám se, je to můj první notebook, který sám kupuji.
Požadavky jsem si vytáhl z jedné recenze a snažil se z toho udělat nějakou vizi.
Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

lepší notebook do 15 000 kč nesezenete podle meho nazoru je to velmi dobry notebook

alza.cz/...

doplněno 21.12.18 10:24:

a nebo tenhle má 8 GB ram :) a muzete natom dělat i photoshop , bude to rychly na kancelářskou praci

alza.cz/...

nox®
hodnocení

0x

15tis. to sice není, ale nedávno jsem ho vybral přítelkyni. alza.cz/... a je maximálně spokojená. Tak nějak mě to z výběru pořád vycházelo jako vítěz, v úvaze byly ještě Dell Vostro.

notrot
hodnocení

Děkuji za reakce.
Ten druhý Acer se mi zdá lepší, ale to je starší typ? Jak se vyznat v těch procesorech? 2-4 jádro? i3, i5, AMD? 2-4 jádra? Hádám že okolo toho se to celé vše více točí než SSD, DDR4 apod.
Lenovo vypadá dobře, už nad rámec rozpočtu, přijde mi srovatelné s tím Vostro viz níže.
Co říkáte na tento notebooky.heureka.cz/...
A tento:
m.alza.cz/...

- mají tak nějak vše co chci a druhý je za příznivou cenu. Nějaká ale?
notrot
hodnocení

notebooky.heureka.cz/...
Dá se nějak stanovit že např i5 je lepší než ten AMD ryzen apod?

hodnocení

0x

Pro Váš účel použití je to prakticky jedno.

I když budete mít 2x výkonnější procesor, tak ve Wordu a Excelu to nepoznáte.

Takže si vyberte to na co máte..a co se Vám vzhledově líbí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]