Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit přidružení - obrázek

Od: hv* odpovědí: 5 změna:
pracuji s OS Vista. V poslední době se nedaří otevřít odkaz uvedený v došlé poště. Objeví se pouze hláška, že je potřebné nastavit přidružení - viz. obrázek. V ovládacím panelu jsem však nic nenašel. Prosím o radu. Děkuji
Jak nastavit přidružení - obrázek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na mě to spíš působí, že nefunguje html odkaz "Kliknete zde", který má otevřít webové stránky. Toto je častý jev a dokonce na něj sám microsoft vydal návod. Nicméně ta hláška bývá jiná - ale je možné, že u Vist to prostě hlásí jinou chybu...

support.microsoft.com/...

Jsou tam 3 návody, osobně používám poslední, kdy stačí otevřít regedit (Start -> napsat regedit (enter)) a proklikat se ve větvi HKEY_CLASSES_ROOT na koncovku .html a opravit výchozí hodnotu na htmlfile viz obr.

Jak nastavit přidružení - obrázek #2

20.12.18 18:45
hodnocení

2x
Jak nastavit přidružení - obrázek #3

Teď jsem viděl původní dotaz. U Vist by to mělo být podobné, pokud si dobře pamatuji.

hodnocení

2x

Dobrý den. Já to jen upřesním u té Visty. Ovládací panely→ klasické zobrazení(panel vlevo) → výchozí programy→ přidružit typ souboru nebo protokolu k programu.

hodnocení

2x

Nejspíš jde o nějaký obrázek (asi logo firmy) asi ve formátu png a ten asi Vaše Visty neumějí bez pomoci jiného programu zobrazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]