Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která PC sestava je lepší?

Od: robajzz odpovědí: 2 změna:
Zdravím, po novém roce si chci koupit herní PC hlavně pro hraní CS:GO a LoL na full hd a vysokém nastavení a nevím, který z těchto PC je lepší. Cenově do těch 25k. Děkuji za radu..1.) hernidela.cz/...
2.) czc.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Oba PC se tváří, že budou mít +- stejný výkon. Ale určitě bych volil case z www.hernidela.cz. Je to klasický case, kde je osazena standardní základní deska, je tam dost místa na chladič CPU a do budoucna by nebyl problém s upgradem PC, případně výměnou vadného dílu.

Za to sestava od MSI vypadá jako nejaká specialitka. Je tam málo místa na proudění vzduchu. Grafická karta vypadá, že je standardní do PCI-Express16x, ale kdo ví co zbytek. Toť můj názor na věc.

vilik*
hodnocení

0x
Pokud bych vybíral pouze z těchto sestav, tak tu první.
Ale má pár drobností, například malý rozměr desky nebo pouze 2x slot na RAM, které tím pádem navýšíte pouze výměnou původních, kvůli kterým bych si nechal složit jinou sestavu.
Tu bednu mám shodou okolností doma, není špatná za tu cenu, ale viděl jsem i lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]