Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudy se dostanu do ovladače pro tiskárnu?

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

asi 3 měsíce jsem netiskla a tiskárna vynechává tisk,asi jsou zaschlé trysky,ale nepematuji se kudy a kam do ovladače.

Canon MG 5250 a Windows 10. Už to hledám asi půl hodiny *hi* Děkuji .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,přes ovládač teško vyčistíš trysky.Budeš muset vytáhnout,celou tiskovou hlavu a ručně jí vyčistit. ;) Třeba jak je tady.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ovladač bych hledal ve Správci zařízení. Ovšem, i když ovladač najdete, tak zaschlé trysky takto nevyčistíte. Zdravím!

support.microsoft.com/...

doplněno 19.12.18 17:27:

hankas - ano, i přes Ovládací panely / Tiskárny by to mělo jít.

hodnocení

Děkuji, našla jsem to ve startu v ovládacích panelech :)

hodnocení

0x

Já mám také tiskárnu Canon MP 230 a netiskla jsem víc jak rok. Shodou náhod jsem potřebovala minulý týden něco vytisknout a myslela jsem, že mi inkoust už za tu dobu vyschnul. Ale zkusila jsem to. Ikoust ale ani za tak dlouhou dobu nevyschl. Ale černá barva, kterou jsem používala samozřejmě nejvíc, tak ta už docházela, tak mi to tisklo už jenom barevně. Ale stav tiskárny se mi objevil v levém rohu na počítači a signalizoval mi, že musím vyměnit kartuš s černou barvou barvou. Vy to nevidíte? Zkuste kliknout na stav tiskárny. Jiní určitě poradí lépe než já, jsem na to stejně jako Vy, moc tomu nerozumím. Ale tohle bylo jednoduché.

hodnocení

Barvu jsem dala úplně novou,ale stejně to špatně tisklo,musela jsem dát vyčistit hloubkové čištění trysek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]