Nejste přihlášen/a.
Ahoj zakoupil jsem led pásek z Aliexpressu tento : aliexpress.com/...
Vybíral jsem hlavně podle odezvy od zákazníků, Zákazníci z Čech/Svk/Ruska atd tam píšou vše v pořádku a jsou tam vloženy foto z jejich počítačů prosím koukněte taky na to Jenže jsem napsal prodejci jak to mám připojit do počítače tak mi odpověděl že to není do pc , ale jako na tv nebo na stůl atd já mu hned napsal ať se podívá do svého hodnocení od zákazníků že tam jsou i fota z počítačů . Odpověd byla že pásek potřebuje 12v a v počítači je jen 5v . Ale prodejce posílá jen ten pásek tak co stím?
Zakoupeno 200cm ip20 no waterproof .
2x
@libor007: Částečně máš pravdu. Ale podívej se, co má tazatel za pásek a pak mu poraď, kam který z těch čtyř drátků zapojit![]()
Podle toho co vidím z fotek prodejce tak jsem zakoupil led pásek bez adaptéru 12V , ale přes to všechno ho borci mají v počítačích zapojený .
@libor007: Takže tvá odpověď bohužel vůbec neřeší problém tazatele, přestože ti ji ohodnotil![]()
@karbanatek: Ti borci to na rozdíl od tebe umí. Tak se jich zeptej, jak to udělali![]()
0x
V PC je 12V, jen musíte vědět, kde. 12V napájení mají např. 3,5" harddisky, obvykle je těch 12V vedeno žlutými dráty.
doplněno 19.12.18 10:24:
Foto té koncovky by nebylo?
doplněno 19.12.18 10:32:
To je tedy RGB pásek. Takže ho chcete použít jako barevný nebo jako bílý? Zapojení se podle toho bude lišit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.