Nejste přihlášen/a.
Ahoj zakoupil jsem led pásek z Aliexpressu tento : aliexpress.com/...
Vybíral jsem hlavně podle odezvy od zákazníků, Zákazníci z Čech/Svk/Ruska atd tam píšou vše v pořádku a jsou tam vloženy foto z jejich počítačů prosím koukněte taky na to Jenže jsem napsal prodejci jak to mám připojit do počítače tak mi odpověděl že to není do pc , ale jako na tv nebo na stůl atd já mu hned napsal ať se podívá do svého hodnocení od zákazníků že tam jsou i fota z počítačů . Odpověd byla že pásek potřebuje 12v a v počítači je jen 5v . Ale prodejce posílá jen ten pásek tak co stím?
Zakoupeno 200cm ip20 no waterproof .
@libor007: Částečně máš pravdu. Ale podívej se, co má tazatel za pásek a pak mu poraď, kam který z těch čtyř drátků zapojit
Podle toho co vidím z fotek prodejce tak jsem zakoupil led pásek bez adaptéru 12V , ale přes to všechno ho borci mají v počítačích zapojený .
@libor007: Takže tvá odpověď bohužel vůbec neřeší problém tazatele, přestože ti ji ohodnotil
@karbanatek: Ti borci to na rozdíl od tebe umí. Tak se jich zeptej, jak to udělali
V PC je 12V, jen musíte vědět, kde. 12V napájení mají např. 3,5" harddisky, obvykle je těch 12V vedeno žlutými dráty.
Foto té koncovky by nebylo?
To je tedy RGB pásek. Takže ho chcete použít jako barevný nebo jako bílý? Zapojení se podle toho bude lišit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.