Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook vypíná se při vytažení kabelu ze sí

Od: fialka® odpovědí: 3 změna:

U HP notebooku, když vytáhnu kabel ze sítě, tak se mi vypne. Baterie ukazuje jen 37% k dispozici a nenabíjí se. Když ho poté bez kabelu znovu spustím, tak jede. Ale dlouho asi nepojede, až se baterie vybije. Co s tím? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Zkuste někde půjčit nabíječku. U HP mi to v práci letos dělalo to samé,psalo nenabíjí se až kleknul.Půjčil jsem nabíječku zjistil že ta nabíjí tak jsem objednal novou a zase jede.

Musím dát bod. Úplně mi vypadlo, jak sousedka brečela, že má rozbitý ntb. Hodinu jsem se s tím hrál. Pak jsem si vzal její zdroj a ten byl rozkousaný psem. Dva dráty byly odizolovaný a proud šel jen při určitém správném zalomení kabelu.

hodnocení

0x
Kupte novou baterii nebo nevytahujte zdroj ze sítě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]