Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SSD disk přeinstalování systému?

Od: dominik15 odpovědí: 9 změna:

Dobrý Den, mám v plánu si koupit přikoůit SSD disk k HDD do Pc a bylo mi řečeno že když ho tam vložím tak riskuji ztrátu souborů v pc a že budu muset znovu nainstalovat software a ovladače? Co je ja tom pravdy? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

3x

Disk naklonuješ,netřeba přeinstalovávat

acronis.cz/...

dominik15
hodnocení

Ale já nemám v plánu ten HDD odendat nebo zaměnit pouze k tomu přidat SSD disk

ben®

dominik15 - ano, kolega také Váš dotaz nepochopil. Jinak viz výše.

dominik15
hodnocení

Tak teď už tomu nerozumím, kdybych si přidal tedy k HDD jeden SSD nemusel bych nic klonovat ani znovu instalovat vše potřebné a nepřišel bych o moje data v PC ne?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud to bude druhý HDD (SSD) a OS zůstane na prvním HDD, tak by se nemělo nic stát. Zdravím!

doplněno 17.12.18 21:18:

111 - je to s otazníkem.

111®

no kdyby měl být druhý, nepsal by o přeinstalování

111®

aha tak jo

111®
17.12.18 21:13
hodnocení

0x

všechno

hodnocení

0x

Měl by sis ujasnit, co od toho čekáš.

Chceš zrychlit systém? Pak ten systém musí být na tom SSD --> naklonovat pomocí Acronicse.

Chceš zrychlit práci nějaké databázové aplikace? Pak to může být jako druhý disk a systém může zůstat tak jak je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]