Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V prohlížeči Edge je video přiblížené (zoom)

Od: cisak® odpovědí: 1 změna:

Prohlížeč edge jsou videa rozmazaná a přiblížená (zoomovaná).

Mám Windows 10, aktuální flash i prohlížeč Edge, a mám zapnutý v prohlížeči flash. Po poslední aktualizaci Windows jsou videa, která spustím v prohlížeči Edge rozmazaná a mají zoom. Ve firefoxu jsou spuštěná videa dobře viditelná.

AVG antivir nenašel žádný vir.

Mám Windows 10 Profesional 64bitová verze,

poslední update Windows výpis:

Aktualizace funkcí na Windows 10, verze 1809

Neúspěšně nainstalováno dne ‎04.‎10.‎2018 – 0x80070643

Zkoušel jsem nainstalovat update verze 1809 několikrát a pc vše stáhne ale nenainstaluje.

Microsoft Edge jsem zkusil opravit a také Resetovat a ani to nepomohlo.

Děje se to v prohlížeči Edge v youtube, vimeo - video je přiblížené (zoom), zkoušel jsem stream.cz a videa jsou dobrá

Ukázka videa:

uloz.to/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako první bych se zbavil flashe. Žádná z aktuálních video stránek již flash videa nepoužívá, flash je plný nebezpečných děr a v dnešní době opravdu k ničemu, pokud sám nepoužíváte něco co flash vyžaduje.

Jinak tohle by snad mohlo pomoct

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]