Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit viry z mého herního notebooku?

Od: cinan* odpovědí: 7 změna:

Mám problém, stahoval jsem nějaký soubor a když jsem ho naistaloval tak se začaly instalovat nějaké aplikace a viry. Zablokovalo mi to prohlížeč Chrome a Firefox a nainstalovalo to nějaký neznámý prohlížeč který mi pořád zapíná stránky s reklamama s názvem ,,thegoodcaster,,. Pořád se mi na notebooku objevují malwary a trojany. Avast mi pořád hlasí nějaké ty viry a já je odstranuju ale pořád se obnovují. Prosím o radu, jak to mám opravit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když se ti vytvořil bod obnovy TEĎ tak je ti to platný jak mrtvýmu zimník. V tomhle bodu obnovy sis zakonzervoval stav se svýma krásnýma malware bordelíčkama. *stop*

Stáhni si MBAM malwarebytes. instaluj spust, povol načtení aktuální virové databáze a nech ho bojovat. Pak stáhni spybot search and destroy a pust ho na to, co v kompu zbylo. Potom stáhni jednorázový antivir eset online scanner a nastav spuštění testu boot sektorů při spuštění.

Víc sám jako amatér neuděláš. Ale tahle trojkombinace zabírá na 99,99procenta,

111®
hodnocení

0x

a co bod návratu? nebo obnovy použít

cinan*
hodnocení

Do toho se mi moc nechce mám tam hodně věcí a her. Spíš tak abych to opravil bez poškození nebo mazání :)

111®
hodnocení

0x

najdi si v nápovědě "bod obnovy"

cinan*
hodnocení

Už se vytvořil bod obnovení, co dál?

jdukolem

Nový bod obnovení je ti k ničemu,potřebuješ z doby před nákazou.Podívej sem.

translate.google.com/...

hodnocení

0x

Jako první musíš notebook odpojit od internetu. To je vypnout wifi, odpojit ethernet.

Já na takové opravy vymontuju pevný disk a připojím ho ke svému počítači. Tam provedu kontrolu disku a odstranění virů. Pak disk vrátím do původního počítače a v počítači znovu všechno zkontroluju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]