Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč PotPlayer

Od: planetka* odpovědí: 2 změna:

Mám v PC přehravač PotPlayer a když přehrávám film,video atd.se mi sekne stojí obraz a zvuk se opakuje v to místě pořad dokola jak gramofon deska.Začne to tak v polovině filmu,videa.Proč to dělá?V přehravači VLC to mi nedělá.Proč je tomu tak.Dík za odpověď a hezké Vánoce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkus přehrávač přeinstalovat. Každý software má ale nějaký nárok na PC. V jiném počítači třeba pojede bez problémů. Přehrávačů je na webech k mání dost, pokud nepoběží, zkus jiný.

hodnocení

2x
Proto je taky VLC jeden z nejpoužívanějších a POT player zná jen hrstka uživatelů. Ještě hodně táhnul KMplayer a BSplayer ale nevím jestli ještě existují v neplacené verzi. Já si vystačím s VLC a multimedialnim centrem Kodi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]