Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Jawa script.Do mozily

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Prosim jak mam nainstalovat jawu script na Mozilu.Ze slunecnice je to ve Win rau ale tam je jenom jak nainstalovat v anglicnine.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Javascript? Ten prohlížeč podporuje sám o sobě, není potřeba nic stahovat.

iz*
hodnocení

2x

Begi,

první odpověď je správná (je vidět, že nevíte, o čem píšete). Do prohlížečů, které java script podporují samy od sebe, se java script neinstaluje.

K běhu Free Rapid Dowloader (FRD) je potřeba nainstalovat javu do PC, nikoliv java script do prohlížeče. A pozor, z FRD se nic stáhnout nedá. Stahuje se programem FRD z internetu.

hodnocení

Když sem si stahoval Free Rapid posminka je abyste mohl stahovat treba video clipi .Tp je podminene aby ste musel nainstalovat JS.Otom mne nepřesvečite.Asi nevite očem pišete.To neni promne dobra odpoved.Snad se najde nekdo kdo vi ocem mluvim.Bez JS nestahnu nic z REE RAPID.

jo tohle byla reakce na mě? že já se vůbec namáhal ještě hledat odkaz na Javu *smich* mimochodem váš psaný projev je opravdu strašný, zkuste si to po sobě aspoň příště přečíst a opravit zjevné chyby.

hodnocení

Dekuji za odpoved.Moc se omlovam za moji neskušenost a drzost.Už sem pochopi.Sem zacatecnik a nekdo mi poradil co sem napsal.Ješte jednou.Sory.

iz*

Omlouvat se nemusíte, jen příště lépe važte slova. Každý tu odpovídá ve svém volném čase a každý se snaží poradit, jak nelépe umí. Přišlo mi nefér, jak jste na odpovídajícího "vyjel".

hodnocení

0x

Aby vám fungoval Free Rapid Downloader, potřebujete Javu, jak už tu zaznělo. Já jen přidám odkaz ke stažení z oficiálních stránek

java.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]