Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Na tlačítku start postrádám políčko do kterého jsem mohla psát,když jsem něco hledala.Nacházelo se hned-pod- jak jsou všechny programy a ode dneška tam není.Prosím poradí mi někdo?Děkuji
Přečtěte si zde postup, jak vypnout a zapnout i to vyhledávání ve Win 7, mimo jiné...cituji, "jak vypnout". Obdobně pro zapnutí...
Přejděte na Start | Ovládací panely | Programy | Programy a funkce a v levém sloupci klepněte na odkaz Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows. Pokud budete nástrojem UAC vyzvání k potvrzení, učiňte tak.
Zobrazí se dialogové okno Funkce systému Windows, jehož prostřednictvím můžete jednotlivé součásti vypnout.
Vyhledejte a zrušte zatržení u položky Windows Search. Zobrazí se dotaz, u kterého odpovězte Ano a vyčkejte, než se změna provede. Poté klepněte na tlačítko OK a restartujte počítač. Tím dojde k aplikaci změn.
Zmizí nejen vyhledávací pole z nabídky Start, ale také z Průzkumníka Windows.
Další tipy pro vyhledávání ve Win 7 (jen?)
Případně přidejte svoje zkušenosti z dalších Win xx...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.