Nejste přihlášen/a.
Kolega mi stáhl přes Steam do PC hru Ferbus (konfigurace PC převyšuje základní požadavky na hru) a nainstaloval. PC i s hrou bude dárek pro příbuzného. Chtěl jsem hru vyzkoušet než daruji, ale bohužel nemám možnost připojit PC k Internetu. Když chci hru spustit, chce to po mě přihlášení do Steamu a hra se nezpustí. Je to takhle OK a po připojení k Internetu to poběží, nebo je něco špatně? Nerad bych daroval něco co nebude fungovat ...
Díky.
Jestli to dobře chápu, po každém zapnutí PC se musíš přihlásit na Steam. Myslím, že WiFi potřebuješ jen na přihlášení do steamu.
DaveJeNej
Bohužel nemám jak vyzkoušet. Kolega měl PC doma, připojil ho k internetu a ze Steamu stáhl a nainstaloval mnou zaplacené hry. Bohužel je pak už nezkoušel spustit. Nyní mám PC schované do Vánoc v práci. Mohu jej pustit, ale nemohu jej připojit k internetu. Zkoušel jsem hru pustit, ale nedaří se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.