Nejste přihlášen/a.
před půl rokem jsem si koupila netgear RP614v4, po instzalaci fungoval perfektně, ale po třech měsících se přestaly otevírat některé stránky / speciálně centrum cz, a emailová schránka ú ,poraďte co mám dělat
Neviděl bych to jako vadu routeru,ale vadu prohlížeče, zavirovanost pc atd. Nejdříve vymaž veškerý offline co má prohlížeč uložen (pro explorer je to v ovládacích panelech/možnosti internetu), ideálně vyzkoušej jiný prohlížeč a případně projeď počítač antivirem a nečim na spyware (spybot, adaware...)
to co navrhujete jsem udělala, počítač čistý ,nezavirovaný , zkusila jsem prohlížeč mozilla, maxton, slimbrowser , ale také nic. Router jsem půjčila i svému zmámému, ale centrum stále nejde otevřít . Při vyřazení routeru a zapojení internetu přímo do pc , vše funguje jak má. dík
Dobře. V tom případě kouknout do routeru a juknout na filtry. Někdo si možná hrál...
Reset routeru to v nejhoršim případě vyřeší
tohle je blbost. takovy problem nemuze nastat. nema to zadne logicke ani nelogicke vysvetleni. chces mi rict, ze kdyz mi ten router pujcis, tak mi taky nepojede centrum?
centrum ti pojede, ale do centrum.cz se dostáváš hodně dlouho , ta se ti po delší době otevře, ale úplně v jiném provedení a email ,tam je fůra volnýho místa , musíš sjet myší skoro dolů a pak se objevují emaily ,ale už skoro rozbalené , není to ta klasická stránka, nevím jak bych to vyvoslila, ale už to neřeším, dnes jsem ho odnesla do opravy / v servisu to zkusil a taky mu to nešlo / , tak uvidím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.