Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal platba

Od: psenda3nec odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na PayPal. Založil jsem si účet, přidal kartu a odeslal platbu prodejci.

Obratem mně prodejce kontaktoval, že má problém a platbu obratem vrací.

Na mém Paypal účtu vidím že peníze poslal ale zůstatek je 0kč. Zároveň se platba ani nevrátila na můj bankovní účet, ze kterého jsem ji posílal...takže někde visí ale nevím kde.

Máte s tím prosím někdou zkušenost?

Bude platba připsáná po vypršení "blokace" na banovním účtě? nebo je třeba udělat něco dalšího?

Děkuju moc všem za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Paypal takhle vrácené peníze na tvůj účet nevrací protože to je pro ně placená operace. Blokuje ti je u sebe s tím že je použiješ při dalším nakupu. O výběr bys musel požádat respektive si ho v nastavení zadat ale jak říkám - je to zpoplatněná transakce. Proč se částka neobjevila jako disponabilni zůstatek to ale neobjasňuje.

hodnocení

0x

Jsem registrovám na německém ebayi a když něco prodám na americkém ebayi, tak mi blokují 21 dní příchozí peníze na účet, v důsledku reklamace(moje vysvětlení). Vám měla přijít vrácená platba, ale to asi nerozlišují, že je to vratka, takže je budete mít asi také 21 dní blokované?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]