Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazí se Seznam.cz

Od: jofa* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den. Prosím o radu co se s tím stalo, že nenajede seznam.cz. Kliknu na ikonku, hledá, problikne obsah ale zůstane čistá bez obsahu. Co se s tím stalo? Nikdy jsem se s tím nesetkal a teď nevím jak dál. Děkuji za případnou radu. Josef.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste kliknout zde seznam.cz/... od toho se můžeme odrazit.

jofa*
hodnocení

Najede, problikne a vrátí se na čistou stránku.

hodnocení

2x

Neklikej na ikonku, zvol novou stránku a napiš adresu Seznam.cz. Občas se mi něco podobného také stává.

doplněno 14.12.18 11:38:

Tu ikonku mám také v poloze "Zamknuto". Zkus to ještě přes Google, když to nevyjde, je mi líto, neumím.

jofa*
hodnocení

Chová se to stejně jak jsem napsal v dotazu. Ještě doplním, že ikonka zámku je v poloze zamknuto.

jofa*
hodnocení

Přes Google rovněž stejné.

Nezobrazí se Seznam.cz

berger*
hodnocení

2x

Nemáte nějaké blokování reklam? Toto se mi stalo měsíc poté,co jsem nainstaloval,tuším,u block origin. Po odinstalaci seznam znovu fungoval.

jofa*
hodnocení

Ráno to šlo a teď bez záshů nejde.

berger*

Znova,měl jsem blokování reklam,asi měsíc vše šlapalo,potom najednou bez výstrahy prázdné okno. Máte ten ublock,adblock nebo něco podobného? Pokud ano,zkuste ho odinstalovat. Vypnutí mi nepomohlo,musel jsem ho dát pryč...

tomas11*
hodnocení

2x

Pokud používáte IE - ozubené kolečko(nastavení) -možnosti internetu - a obrázek

Nezobrazí se Seznam.cz #2
jofa*
hodnocení

Provedl, obnovit, restartoval pc a to samé, čistá stránka.

Nezobrazí se Seznam.cz #3

still10k*
hodnocení

2x

Dělá to pouze stránka Seznam.cz, nebo i jiná? Zkuste jiný prohlížeč.

jofa*
hodnocení

Vše jinak chodí. Pouze seznam.cz

jofa*
hodnocení

Děkuji všem za pomoc. Již to chodí a vite co pomohlo? Jen tak pokus a dal - odstranit historii procházení. Udělal a je to. Může mít někdo říct proč toto pomohlo? Co to blokovalo? Nikde jsem od rána nebyl jen Poraďte.cz. Děkuji.

still10k*

To mi hlava nebere *poctar* Bláznivý IE *alene*

včera jsem toto řešil na několika počítačích. Nechtěly načíst nová data (teda pokud jsem nedal za adresu otazník) ale to není řešení...já nezkoumal "jak se to stalo" nebo "proč" ale prostě jsem to opravil tím, že jsem promazal komplet internetovou cache prohlížeče a začlo to chodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]