Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu co se s tím stalo, že nenajede seznam.cz. Kliknu na ikonku, hledá, problikne obsah ale zůstane čistá bez obsahu. Co se s tím stalo? Nikdy jsem se s tím nesetkal a teď nevím jak dál. Děkuji za případnou radu. Josef.
Neklikej na ikonku, zvol novou stránku a napiš adresu Seznam.cz. Občas se mi něco podobného také stává.
Tu ikonku mám také v poloze "Zamknuto". Zkus to ještě přes Google, když to nevyjde, je mi líto, neumím.
Nemáte nějaké blokování reklam? Toto se mi stalo měsíc poté,co jsem nainstaloval,tuším,u block origin. Po odinstalaci seznam znovu fungoval.
Děkuji všem za pomoc. Již to chodí a vite co pomohlo? Jen tak pokus a dal - odstranit historii procházení. Udělal a je to. Může mít někdo říct proč toto pomohlo? Co to blokovalo? Nikde jsem od rána nebyl jen Poraďte.cz. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.