Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Winmail.dat nejde otevrit

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Prosim o radu, pomoc, vysvetleni.

Nekdy si preposilam fotografie do mobilu, do tabletu, stejne jako PDF.

Nekdy se do mailu ulozi klasicky, PDF, JPG, jindy zas do Winmail.dat.

Nevim, co to zpusobuje?

Mam v tabletu dost PDF, dnes mi ho mail poslal v tomhle formatu. Ze stejneho pocitace!

Do mobilu jsem se stahla nejakou aplikaci, ktera to udajne otevira. Neotevira!

Dost bych s tim potrebovala pomoct, i kdyz to muzu pretahnout pres kartu, kdyz bude nejhur.

Dekuji za vysvetleni i pomoc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Už si nepamatuji podrobnosti, ale kdysi jsem se setkala s přílohou Winmail.dat od odesilatele s "nějak" (to jsou ty podrobnosti, které už si nepamatuji) nastaveným Outlookem. Zkuste pro odeslání použít jiného klienta, případně zkuste e-mail s přílohou odeslat z webového rozhraní (z internetového prohlížeče).

Já jsem to tehdy vyřešila žádostí o nové zaslání přílohy.

hodnocení

Bohuzel, tim to neni.

iz*

Opravdu ne (původně jsem neměla čas to hledat)?

hodnocení

Hluboce smekam, az na zem se omlouvam :) Ano, uz jsem vyzkousela! Ja posilam ze vsech moznych klientu, nejen outlook. Kdyz jsem to ja hledala, nasla jsem jen aplikace, ktere mi nefunguji v mobilu. Jsem nesmirne vdecna za tuhle pomoc!

Krasne Vanoce preju a booohateho Jeziska :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]