Nejste přihlášen/a.
dobrý den,snažím se vypálit film,ale po načtení filmu,když vložím prázdný disk tak mi vypíše že je na disku málo místa,přitom je prázdný,má 120min a film 84 min.co s tím mám dělat?děkuji.
Take jsem resil podobny problem, potreboval jsem udelat deckam kopii pohadek co vychazeji spolu s novinami.
Nadlidskej ukol, miliony nastavovani, milion problemu a milion vyzkousenejch programu.
Po tydnu hledani jsem narazil na program DVDFab Platinum. Funguje tak ze spustim program, zmacknu kopirovat DVD, po chvilce to zarve at vlozim prazny DVD, odkliknu OK a za cvilku mechanika vysune hotovy DVD.
Zadny nastavovani zadny problemy, naprosta pohoda.
Bohuzel je to placeny program, ktery bez zaplaceni prestava po mesici fungovat.
Neni ale problem si na nekterem z cetnych for najit odkaz na "funkcni verzi" . Toto je samozrejme nelegalni a nemohu vam to doporucovat .
ano správně, DVDShrink a je vyřešeno,je v češtině,zdarma a hlavně skvělej,bezproblémovej prográmek. Tady // stahuj.centrum.cz/...
Zkus jiné DVD mám ale taky takový problém párkrát pomohlo zamíchat cd nebo dvd a někdy to vzalo ale může ten čas toho filmu být špatně napsaný protože film který má 91 minut vypálím a ten který má 84min chce větší dvd tak sem stoho blázen i já.
Dík za radu,už jsem z toho taky blázen.Je to přesně jak hovoríš,předchvílí jsem vypalovala film o délce112min,bez problémů,a ted mi nechce vypálit 82 minutovku.Příští týden zkusím koupit jiný DVD a uvidím co se bude dít.Díky.
Jakou velikost (ne délku) má ten film? Na DVD vypálíš něco kolem 4,3 GB, pokud to má víc tak se musí zmenšit aby se to vešlo.
Super,jsem to udělala a opravdu ty filmy mají víc giga ja cd.a mohl bys mi ještě prosím poradit jak ten film mám zmenšit.diky
Jestli máš v Nero Vision tak Více - Možnosti videa - DVD Video - Nastavení kvality - Automaticky. To by mělo automaticky komprimovat na velikost DVD.
Tak tam máš taky Nero Vision 5. Pusť to, dej vytvořit DVD, přidej patřičný video soubor, pak proveď to automatický přispůsobení velikosti a mělo by to fungovat.
Ted jsem delala vše co jsi mi napsal,je to na mně sice trochu složitý,nebo jsem si to složitý možná udělala sama,chce to po mně moc věcí,a pak ještě musím uspořádat jednotlivé kapitoly filmu,jinak bych asi na začátku měla konec filmu.Ale hlavní je,že už vypaluju film.Moc ti děkuji za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.