Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat kupón 100$ na banggood.com

Od: missi odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

narazil jsem na eshop www.banggood.com, nabízeni 100$ za novou registraci, tak jsem se zaregistroval a nepřišel jsem na to, jak získat těch 100$.

Neporadil by mi někdo jak?

Děkuji vám

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Registrovat se tam nemíním > ale snad jste si před registrací přečetl podmínky, v nichž byste to měl najít. (Tipuji, že to bude ve formě kuponu na nějaký další nákup.)

hodnocení

2x

Ten obchod je dobrý, dost jsem tam už nakoupil,ale že by jen tak rozdávali tisíce na uvítanou nic nevím.

doplněno 09.12.18 08:51:

Aha, koukám že tam je nějaká příležitost pro vaše rychlé prsty. Pokd si instaluješ jejich apku.

missi
hodnocení

Díky, nevíte jak to funguje? Nainstaloval jsem si jejich apku a co teď? Chce to po mě vždy platbu :( jak to zaplatit z toho kupónu?

Díky

Při placení máš u poslední operace potvrzení platby a tam bys měl mít aply cupon code a možnost uplatnit ty jejich body za nákup ale to tě nevytrhne ty body mají hodnotu pár centů.
missi
hodnocení

Dobrý den,

jakto, že jen pár centů? Při registraci tam psali 100 dolarů, za ty mohu nakoupit nebo ne?

Děkuji

ladinpraha*
hodnocení

2x

Zaregistruj se, objednej zboží za minimálně 2.000$ a při placení dostaneš slevu svých 100$. Nevím, jak tady, ale takhle to obvykle funguje.

doplněno 16.12.18 22:41:

To rozhodně nemůžeš. To jsou obchodníci, ne blázni.

doplněno 17.12.18 22:36:

Nemáš zač. Základem je si uvědomit, že obchodník nikdy nenastaví pravidla či podmínky tak, aby na tom prodělal.

missi
hodnocení

Fakt? Tak to funguje blbě? Nemůžu si objednat zboží za 110dolarů a zaplatit jen 10dolarů?

hodnocení

2x
Co k tomu dodat dalšího? Registrovaným zákazníkům naskakuji body za nákupy ty můžeš uplatnit při dalším nákupu ale ve skutečnosti tě to nevytrhne pokud u nich neutracis ročně tisíce korun. Čas od času dělají i loterii do které můžeš své body vsadit samozřejmě s mizivou nadějí na výhru. To je vysvětlení k vernostnimu programu. Co se týče kupónů na 10..20 ..50 doláčů, tak ty potkáš prakticky v každém čínském eshopu. Jenže je tam vždycky nějaká klička aby se hodonota kupónu čínanovi nějak vrátila. Většinou to bývá stylem utrať u mě pětikilo a já ti za to dam kupón na padesátku. Musíš pochopit že ani Číňan si dolary doma netiskne a 100doláčů, kterých se domáháš je v Číně týdenní výdělek pěstitele rýže na vesnici takže obchodník nebude takový cvok aby ti je pro nic za nic věnoval.

missi
hodnocení

Dobrý den,

ještě že jste mi to napsali jak to funguje.

Děkuji vám moc

missi
hodnocení

Dobrý den,

jsem moc rád, že jste mi to tady zcela pěkně vysvětlili, protože by mě to hned nenapadlo a strápil bych se s tou aplikací a podobně.

Děkuji vám

Když si otevřeš stránky v počítači, přihlásíš se, tak pod symbolem hlavičky můžeš rozjet roletu. pátý shora je my cupons. Tam se koukni cos teda dostal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]