Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
narazil jsem na eshop www.banggood.com, nabízeni 100$ za novou registraci, tak jsem se zaregistroval a nepřišel jsem na to, jak získat těch 100$.
Neporadil by mi někdo jak?
Děkuji vám
Ten obchod je dobrý, dost jsem tam už nakoupil,ale že by jen tak rozdávali tisíce na uvítanou nic nevím.
Aha, koukám že tam je nějaká příležitost pro vaše rychlé prsty. Pokd si instaluješ jejich apku.
Díky, nevíte jak to funguje? Nainstaloval jsem si jejich apku a co teď? Chce to po mě vždy platbu jak to zaplatit z toho kupónu?
Díky
Zaregistruj se, objednej zboží za minimálně 2.000$ a při placení dostaneš slevu svých 100$. Nevím, jak tady, ale takhle to obvykle funguje.
To rozhodně nemůžeš. To jsou obchodníci, ne blázni.
Nemáš zač. Základem je si uvědomit, že obchodník nikdy nenastaví pravidla či podmínky tak, aby na tom prodělal.
Dobrý den,
jsem moc rád, že jste mi to tady zcela pěkně vysvětlili, protože by mě to hned nenapadlo a strápil bych se s tou aplikací a podobně.
Děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.