Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku šroubovák pro ajťáka

Od: ivvanna* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

můj přítel si přeje aku šroubovák. Na domácí práce a hlavně jako pomocníka při spravování PC, příslušenství a další elektroniky. Jako lajk netuším, který šroubovák vybrat, měl by být malý a lehký.

Líbí se mi 2, který z nich by mohl být lepší?

alza.cz/...

akusroubovaky.heureka.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Z toho Všeho výběru jednoznačně ta Makita.

Ale zkuste třeba pouvažovat o tomto Narexu - u nás ho má kolega na podobné účely, výhodou je možnost používat ho jako klasický šroubovák pro potřebu dotáhnout na cit, ale zároveň i jako aku šroubovák, pro delší šroubování

narexcz.cz/...

jdukolem

Narex by měl vyhovět

still10k*

Jé to je pěkný, to vidím poprvé. Já to chciii *plac2* *smich*

Jo, je to zajímavý vercajk, navíc se to nabíjí nabíječkou mobilu, takže není třeba tahat sebou další krám.

still10k*

Přesně, to se mi na tom taky líbí. A 700 se mi zdá jako dobrá cena za to. Uvidíme jak dlouho to vydrží šroubovat, snad ta baterka nebude nějaký shit.

still10k*

Jen pro info tazatelce, teď mám mini aku šroubovák Bosch IXO V X-Mass, ten je také dobrý, stačí mi. Ale je to už starší model, určitě bude nějaký novější, který bude vhodný jako dárek pod stromeček ;)

berger*
hodnocení

0x

Od makity nemám nic,ale prý má dobrou pověst... Od BaD mám dvě flexy,akuvrtačku a jsem spokojen. Než jednu makitu,radši bych chtěl dva BaD *smich*

hodnocení

0x

Všechny zmiňované šroubováky jsou použitelné... Jen pro zajímavost... BaD akušroubovák vymyslel pro NASA pro let do vesmíru, Makita je špičkové nářadí a Narex lze taky použít... Já osobně bych si asi koupil BaD... Kvalita věřte je vcelku vyrovnaná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]