Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poprosím Vás o pomoc, dva dny, aniž by jsem na PC něco měnil se mi stává, že se mi některé stránky nezobrazují jak mají. konkrétně jde třeba o stránku www.chance.cz, kde vyskočí hláška, která je v příloze. Po odkliknutí OK se nic nestane. zkoušel jsem vše googlit, ale bohužel tomu moc nerozumím. Mám Google chrome prohlížeč, ale odzkoušeno i na Mozille a seznam.cz prohlížeči, všude stejný problém. Na jiném zařízení tento problém nemám, takže chyba je určitě na mé straně. Mám starší PC s Win XP, vím, že nemají podporu, ale neuměl by náhodou někdo pomoct? Děkuji
Dobrý den, já mám tuto stránku ve Firefoxu funkční (možná, protože mám OS Linux bez antiviru). U Vás v PC zřejmě proběhla automatická aktualizace antiviru a ten nyní tuto stránku blokuje - zkuste si lépe nastavit antivir (povolit tuto stránku) nebo ho dočasně, ale zcela vypněte a pokus o načtení stránky opakujte. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.