Zdravím, Jak můžu vytáhnout z youtube videa audio v co nejlepší kvalitě a formátu wav nebo mp3? Nejlepší by pokud možno byla nějaká ověřená online služba, aniž bych musel něco instalovat do pc. Ale měla by být bezpečná a ověřená, nerad bych si do pc natáhnul nějake viry nebo jiný malware. Děkuji
Co nějaký doplňek do prohlížeče? V Opeře mám addon, který mi maže reklamy, nejen z youtube, a zároveň umí stahovat v několika formátech, ať už video nebo zvuk. Nejsem u PC, ale takových rozšíření je spoustu.
Zdravím, já osobně používám program aTube Catcher a jsem s ním spokojen. Jeho velikost je malá, je zdarma. Stačí do něj vložit URL videa a pak vybrat formát jaký chcete. Jsou tam snad všechny formáty videa a zvuku.
na stažení videa YouTube použijte bezplatnou verzi programu si můžete stáhnout na youtubedownloadersite.com/... .Audio z tohoto staženého videa je následně možné vytáhnou programem Format Factory.Bezplatné stažení je možné provést kliknutím na slunecnice.cz/... .
abc*
Já se omlouvám.On-line programy,které dokáží to,co požadujete neznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.