Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout z youtube audio

Od: neregistrovany odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
Jak můžu vytáhnout z youtube videa audio v co nejlepší kvalitě a formátu wav nebo mp3?
Nejlepší by pokud možno byla nějaká ověřená online služba, aniž bych musel něco instalovat do pc. Ale měla by být bezpečná a ověřená, nerad bych si do pc natáhnul nějake viry nebo jiný malware.
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

Co offliberty.com?ta umi vytahnout video i ze serveru,kde normalni stahovani nejde,,,,

doplněno 26.11.12 16:39:

a samozdrejme extrahovat audio

stribrnak*

Chtěl jsem napsat to samé. *palec*

hodnocení

0x
Co nějaký doplňek do prohlížeče?
V Opeře mám addon, který mi maže reklamy, nejen z youtube, a zároveň umí stahovat v několika formátech, ať už video nebo zvuk.
Nejsem u PC, ale takových rozšíření je spoustu.

jirkak*
hodnocení

0x

Zdravím, já osobně používám program aTube Catcher a jsem s ním spokojen. Jeho velikost je malá, je zdarma. Stačí do něj vložit URL videa a pak vybrat formát jaký chcete. Jsou tam snad všechny formáty videa a zvuku.

stribrnak*

tazatel v otázce psal,aby nemusel nic instalovat*hej*

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

na stažení videa YouTube použijte bezplatnou verzi programu si můžete stáhnout na youtubedownloadersite.com/... .Audio z tohoto staženého videa je následně možné vytáhnou programem Format Factory.Bezplatné stažení je možné provést kliknutím na slunecnice.cz/... .

abc*

Já se omlouvám.On-line programy,které dokáží to,co požadujete neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]