Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dokáže VLC player převést film z DVD na formát AVI, MP4 apod.? Rády bych si asi tři filmy uložila do PC a nevím, jak na to?
Děkuji.
Dobrý den, VLC Media Player je přehrávač a (snad) umí i nahrávat. Ovšem, na převod (ripování) DVD použijte Format Factory (je zdarma, v češtině a možno převádět do AVI i MP4). Zdravím!
ivzez - ono asi nic lepšího není. A on ten převod není taková legrace, tak to vyžaduje i určitou snahu a naučit se něco nového.
@Ben > nejde o to nse naučit něco nového, to mne baví. Ale ze všech DVD potřebuji převést jen tři filmy, na to by snad mohl existovat nějaký menší "jednoúčelový" program ...
Format Factory je k tomuto účelu přesně stvořený, těžko seženete něco spolehlivějšího a nejméně náročného na znalosti uživatele. Párkát intuitivně kliknete a už to jede. Je lepší než řada placených programů.
Nemůžu přijít na to, proč ho nazýváte kanónem na vrabce. Je to v podstatě jednoduchý a úzce specializovaný program. Instalačka aktuální verze má jen 66MB, na disku nic nezabere.
Nic lepšího doporučit nelze.
Pokud Vám nevadí reklamni sdělení před a po videu... tak já jsem léta spokojeným uživatelem Freemake Free Video Converteru
viz: freemake.com/...
Těch programů je mnoho, podle potřeby využívám např. Avidemux, Any video Converter Free, Media Coder, X Media Recode a jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.