Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s nainstalováním hry.. hru jsem si stáhla z internetu je zcela kompletní, při instalaci chce po mě zadání klíče tak ho tam dám.. klíč je správný a potom se mi ukáže jestli souhlasím s podmínkami licence tak dám ano no a potom mi naskočí okno v angličtině : systém nemůže pokračovat v instalaci protože k instalaci je potřeba mít v počítači nainstalován program DirectX.. jde dát pouze ok a tím zruším celou instalaci... no a v problém je v tom, že v počítači mám nainstalováno DirectX poslední verzi.. po nainstalování directX jsem zkoušela i restartovat PC a opakovat celou akci instalování hry, pořád se mi to okno ukazuje a nechce mě instalace pustit dál.. V čem je problém?
Děkuji za odpověď. Hezký den
Dej Start>spustit> dxdiag. Spusti se to a na predposlednim radku zobrazi verzi DX? Pak mas DX nainstalovane. Jake DX hra potrebuje? Nektere stare hry treba nepoznaji, ze mas novejsi DX, nez to, pro ktere byly programovany a pak chteji instalovat svoje stare DX. Zkusil bych nainstalovat presne tu verzi DX, kterou hra chce
Jaký máš OS? Je ta hra vůbec kompatibilní s tvým operačním systémem?
Pokud máš Vistu a DirectX10, stáhni a nainstaluj ještě DirectX9, Vista si z té nižší verze vezme jen to, co potřebuje, nic ti nepřepíše
nainstalovat DirectX 9c. Zkontrolovat, zda ji bedna utáhne na: systemrequirementslab.com/... ale nejsou tam všechny hry
doplněno 05.01.09 20:08:... ještě co je to zahru a opět kontrola na: systemrequirementslab.com/...
hned na začátku jsem psala že jsem si ji stáhla z internetu
doplněno 05.01.09 18:32:nemůže být problém v grafické kartě? U požadavků hry je napsáno : grafická karta nVidia GeForce 2 a vyšší a nebo Ati Radeon 7000 a vyšší.. v mém počítači je u grafické karty napsáno Intel(R) Express Chipset Family a 3D akcelerátor je Intel GMA 900..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.