Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na samovolné focení obrazovky?

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

dobrý den

chci se jen zeptat, zdali existuje nějaký program, který by mi vyfotil obrazovku pokažde, když v prohlížeči otevřu nějaké jiné okno, jinou záložku, jinou stránku?

děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

myslím že takový program neexistuje. Asi byste musel vymyslet nějaký upgrade na váš prohlížeč. Někdo takovýmhle utilitkám říká zásuvné moduly a tenhle by ani nemusel být příliš složitý. Pár řádků zdrojáku, nějaký trvale běžící skript, který by při každé změně okna spouštěl Print Screen.

Otázka spíš je, jak dlouho by vás tahle utilitka bavila. Osobně si myslím, že by vám začala lézt na nervy tak nejpozději za deset minut, maximálně za půl hodiny.

hodnocení

0x

Mno něco obdobného třeba tohle? sourceforge.net/...

hodnocení

tohel vypada zajímavě, jen nevím jak nastavit aby to fungovalo pouze na prohližeč na internetu a jen pouze při změně nového okna / nové "stránky"

koukal jsem po nějakých doplňcích, mám mozilla quantum, ale nic sem neobjevil, asi špatně hledám?

děkuji

To co jsem psal tak jsem objevil při cíleném hledání a na nic zajímavějšího jsem nenarazil. Podle obrázků by mělo jít nastavit závislost na nějaké aplikaci, otestované nemám.

hodnocení

bohužel jsem asi na něco kliknul, něco asi zaškrt protože když to spustim tak se mi neotevře to okno pro nastavení. Jen je zobrazena ikona v dolní liště tray, ale okno programu se neotevře. Nevím jak to udělat. Zkusil jsem to smazat (odinstalovat nejde, v registrech to neni uložene) stahnul znova, znova otevřel ale pořád to samé. Nejde mi otevřít to okno. Nevíte nahodou někdo jestli tam bude nějaká kombinace kláves nebo něco? fakt nevím na co jsem kliknul nebo co jsem zaškrt v progamku

děkuji

jentak*
hodnocení

0x

Bude to umět Tracker Software. Ale asi nebude Free. Co stojí netuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]