Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internetový prohlížeč?

Od: aqws odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

zajímal by mě Váš názor na internetové prohlížeče? Který je lepší - Internet explorer nebo Mozilla Firefox? Slyšela jsem, že kdo používá Mozillu Firefox je více imunní proti virům, protože Internet explorer je jimi přímo zamořen. Je to pravda? Co byste mi doporučili používat za prohlížeč? Děkuji Marta

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

2x

jednoznacne firefox *klik**slunce**dril*

Zde je 8 etap z me dlouhodbe zkusenosti s Internet Explorerem chronologicky razene... (obrazky z me zkusenosti reknou vice nez tisic slov)...

1. :)

2. *vezen*

3. *sok*

4.*kafe*

5. *modla*

6. *ee*

7. *zed*

8. *blee**blee**blee*

sondaw*
hodnocení

1x

Přidávám se - Firefox:)

doplněno 04.01.09 19:04:

To seuss: z toho tvého příspěvku mám druhé Vánoce, vím, že si teď tady zaspamuju, ale snad mi za to nikdo hlavu neutrhne, protože ta tvoje odpověď by zasloužila bod od každého, kdo sem mrkne*smich*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Z těchto dvou jednoznačně Firefox.

doplněno 03.01.09 17:36:

Poměrně obsáhlá recenze prohlížečů:

technet.idnes.cz/...

Nic Vám nebrání vyzkoušet je všechny. Já jsem si dovedl k "dokonalosti"(zrychlení, doplňky) Firefox a jsem na něj zvyklý. Vyjímečně jdu do Exploreru nebo Opery. Z Firefoxu můžete pomocí malého doplňku IETab, který použije jádro Exploreru zobrazit stránku jakoby v IE, takže nemusíte ani přecházet na tento prohlížeč. Dalších užiečných doplňků je ve Firefoxu velké množství. Používám třeba MouseGestures(gesta myší), StumbleUpon (vyhledá náhodnou stránku z oblasti Vámi vymezených zájmů) atd... Ale dost reklamy, každému může vyhovovat něco jiného :)

slonbonjohn*

Též se připojím

slajs*
hodnocení

0x

od doby co mám internet jedu na Opeře a nemůžu si stěžovat :)

hodnocení

0x

Aby to byl flame jak má být tak OPERA *ua*

hodnocení

0x
Zdravím, já osobně doporučím operu a tady máte teoreticky důvody:
1) Pokud chcete prohlížeč jenž má vše v sobě gesta myší,irc klient,torrent downloader, poštovní klient a spoustu dalších věcí jenž najdete přímo v prohlížeči a nemusíte nic řešit krom přečtení manuálu o tom co vše prohlížeč umí a neumí abyste si to dokázal popřípadě nastavit.Plus možnost využívat na flashce velmi stabilní operuUSB9.27 která obsahuje to samé jen je optimalizována pro přenášení mezi PC.
2) Mozilla je spíše prohlížeč oholený o funkce(pokud se pletu opravte mě) ale zase je výhoda že všechny doplňky najdete na jednom místě popsány i jejich funkce a můžete je vesele stahovat do mozilly a zkoušet co který umí a co který ne.Nevýhoda je v tom že jeden jediný doplněk může způsobit pád prohlížeče a pokud je jich 50 a používáte je třeba měsíc je třeba hodně trpělivosti než se dopracujete k tomu nefunkčnímu kousku.Navíc po mé zkušenosti při používání více doplňků se prohlížeč rapidně zpomalí(možná je to ale jen výsada verzí 2.x(opravte mě).U mozilly je přeci jen větší uživatelská základna a tudíž i víc rad tipů a triků ale myslím ž s operou také není problém v této věci.Mozilla nově vydala také přenosnou verzi ale zatím nedosahuje kvalit přenosné opery.

ingvald
hodnocení

0x

Určitě Mozillu Firefox, já ju mám taky a nemůžu si stěžovat. Ještě bych doporučil Operu a zkus možná i Safari.

wlassta*
04.01.09 19:00
hodnocení

0x

firefox*houpy*

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* Já osobně používám od začátku mozillu a jsem spokojen...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]