Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímal by mě Váš názor na internetové prohlížeče? Který je lepší - Internet explorer nebo Mozilla Firefox? Slyšela jsem, že kdo používá Mozillu Firefox je více imunní proti virům, protože Internet explorer je jimi přímo zamořen. Je to pravda? Co byste mi doporučili používat za prohlížeč? Děkuji Marta
Z těchto dvou jednoznačně Firefox.
doplněno 03.01.09 17:36:Poměrně obsáhlá recenze prohlížečů:
Nic Vám nebrání vyzkoušet je všechny. Já jsem si dovedl k "dokonalosti"(zrychlení, doplňky) Firefox a jsem na něj zvyklý. Vyjímečně jdu do Exploreru nebo Opery. Z Firefoxu můžete pomocí malého doplňku IETab, který použije jádro Exploreru zobrazit stránku jakoby v IE, takže nemusíte ani přecházet na tento prohlížeč. Dalších užiečných doplňků je ve Firefoxu velké množství. Používám třeba MouseGestures(gesta myší), StumbleUpon (vyhledá náhodnou stránku z oblasti Vámi vymezených zájmů) atd... Ale dost reklamy, každému může vyhovovat něco jiného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.