Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do 35tis

Od: dav123* odpovědí: 8 změna:
Zdravím , chci se zeptat můj tip je tento: HP Pavilion Power 17-ab408nc Shadow Black
alza.cz/...
Nebo
alza.cz/...
Požadavky: lolko, web, multimedia, filmy a kancelářská práce. Víte o nějaký jiné alternativně? Ještě váhám zda si raději počkat po 24.12 kde cena by mohla být nižší o 20-30%?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

czc.cz/... + dokoupit SSD

doplněno 03.12.18 16:05:

nebo tento: czc.cz/...

doplněno 04.12.18 09:30:

Ale jinak souhlasím s počkáním na levnější cenu. Leden je ideální, firmy se zbavují naskladněného a vráceného zboží, takže v kategoriích "Rozbaleno"jsou toho tuny. Hlídejte i inzerce a aukce, lidé tam dávají nevhodné dárky, třeba ještě i s vánočním papírem *smich*

hodnocení

0x
LOL zas tak krvavý požadavky na grafiku nemá abys kvůli tomu dával za notebook takový prachy. Všechny ostatní činnosti ktere uvádíš zvládne i kdejaká kancelářská mrcha. Takže stačí si ohlídat dostatečný RAMky a slušnou dedikovanou grafiku.
still10k*

Sám si dal takový limit, tak asi chce takový notebook ;) Náhodou ten MSI Leopard Pro je velmi slušný stroj za ty prachy. Jen bych zdvojnásobil RAM a dal SSD, jinak je super.

Jo. To je jasný. Když ty peníze do toho dá. Já jen že nic neztrácí hodnotu tak rychle, jako nová auta a počítače.
23it23*

Všechno co píše zvládá můj Thinkpad T580 s integrovanou grafikou, i5-8250U a 16GB RAM.

zakus*
hodnocení

0x

V září jsem kupoval Omen by HP 15 a max spokojenost.

A pokud HP tak určitě ne zelenýho skřeta, ale přímo u HP.

První odkaz

Druhý odkaz

dav123*

Souhlasim. primo z hpmarket

dav123*
hodnocení

0x

dik vsem, pockam si teda na leden a skocim po necem s RAM16 gb ddr4+ graf. kartou 4gb :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]