Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odhlašuje z emailu v mobilu

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Začínám s tím. Když pracuji na notebooku, tak taj je normálně kolonka odhlásit se, ale v mobilu ji nevidím. Nebo se to odhlásí automaticky, když odejdu z google nebo chrome? Nerada bych, aby byl účet v mobilu stle otevřený.

A ještě jedna prosba, mám o2 , existuje enějaký antivir zdarna do mobilu

Děkuji.

doplněno 02.12.18 20:15:

Telefon mi nabízí nějaké zabezpečení ,chcete stáhnout My knoww, ale nikde nevidím podmínky, to je placené?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Z každého přihlášení se lze odhlásit...
Nepíšete,co používáte za klienta(stránky...)
Nerozumím otázce ohledně antiviru...
Je podstatné,jaký používáte systém v mobilu,případně jeho podporovanou verzi(Android,Windowsmobile,Apple...)O2 s tím nemá nic do činění.
Existují free verze Avastu,AVG a spousta dalších.
Občas mi připadá,že ani zkušení rádci neumějí(nechtějí) používat vyhledávač Google...nebo hledat v Android obchodu...

hodnocení

Normálně se plřihlásím na Seznam nebo na Gmail, ale nikde nevidím kolonku odhlásit se jako je to tady v pc vpravo nahoře.

jurajjuraj*

tam ve sloupci kde mas dorucene/odeslane atd musis srolovat uplne dolu a tam je ODHLASIT SE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]