Nejste přihlášen/a.
Otázka s tímto textem asi už tady nedávno byla, ale mě zajímá něco jiného.
Při sledování web kamery se někdy přenos na chvíli zastaví - na obrazu se objeví točící kolečko - asi načítání, ale nedělá to vždy - jen náhodně.
Je to na počítači přes kabel.
Pokud ale spustím přenos přes mobil - wifina, tak se nic neseká.
Mám dvě otázky?
1 - Může to být způsobeno tím, že download je rychlejší než upload a kabelové připojení je rychlejší než bezdrátové nebo jsem vedle jak ta jedle?
2 - Kam se poděje část přenosu když to "stojí"? protože když se to zase rozjede přenos běží od momentu, jako kdyby se to nezastavilo.
To může mít více příčin. Chyba může, ale ani nemusí být u vás, ale třeba v nastavení kamery, zajištění přenosu dat, apod. Už jsem viděl i kameru která měla podivné ruchy když jela okolo tramvaj.
Dělá vám to u všech webových kamer, nebo jen u té jedné?
Ten den jsem neměl možnost to na jiné web kameře vyzkoušet zda to tam dělá nebo ne.
Ale jiný den se to nesekalo.
Neznáme provozní detaily konkrétní kamery. Jestli chcete zjednat nápravu, nebo se domníváte, že tam je něco špatně, kontaktujte majitele, nebo provozovatle té kamery. Majitel o chybě ani nemusí vědět. Pokud vám odpoví, že u něj je vše v cajku, pak hledejte problém u sebe v pc, nebo v připojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.