Nejste přihlášen/a.
Stáhla jsem si nějaký program na tiskárnu, ale když jsem vybírala tu svojí, tak tam nebyla, tak jsem tam dala podobnou.
Ale nefunguje to. Stáhla jsem si druhý program a tam mi vůbec nenabízí jakou tiskárnu mám, je tam ta špatná,v co s tím?
Nejde to smazat. Popř. mi prosím doporučte nějaký program, kde bych si mohla nastavit tu správnou.
Děkuji
Jestli chcete použít tiskárnu, uveďte ji do chodu, pokud je připojena k počítači, vlevo dole na počítači klikněte na Start, otevře se roletka, klikněte na Zařízení a tiskárny. Tam se buď tiskárna objeví, nebo klikněte na Přidat tiskárnu. Pak nastavte co bude dál potřeba, možná bude potřeba stáhnout ovladač. Připojení k internetu nutné.
Ten který nabízí výrobce tiskárny. Pokud je to nějaká stará tiskárna a Windows jsou nějaké nové (64 bitové), tak pro ni možná ovladač neexistuje. Pak leda hledat rady na Internetu a je otázka jestli se něco najde. Není totiž tiskárna jako tiskárna, některé komunikují s počítačem známým "normovaným" jazykem, některé mají něco svého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.