Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejlepší antivirový program zdarma

Od: pccp odpovědí: 7 změna:

Dobrý den poradili byste mi nejlepší antivirový program zdarma, je jich víc a nevím pro který se rozhodnout

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ne tohle nemá cenu řešit. Psalo se tu o tom několikrát a je to jen vyvolání dohad. Nejlepší neexistuje. Vždy je 75% váhy na odpovědnosti uživatele za to co povolí, zakáže atd. Já běžně instaluji u uživatelů avast a jako firewall zonealarm a počítače jsou v pohodě. Někdo ti řekne že avast ne a raději třeba avg free, to si fakt nevybereš. A nejlepší má být v čem? Nejméně náročný pro systém? V uživatelském rozhraní? V detekci virů? V odstraňování virů? Trojanů? Má i firewall? tad

tosi*

Jako nejrozumnejsi antivir povazuju NOD32. Kdyz si ho kazdy mesic preinstalujes, tak je zdarma. Nebo ho muzes ukrast a nemusis resit preinstalovani.

Každý měsíc přeinstalovat? To už neni úplně košér s licencí...je to taková šedá zóna warezu.

A ohledně kradení...warez...kušuj :P

hodnocení

0x
Zdravím jako mladistvý prolezajíc různé stránky košér i ne a stahujíc snad všechno možné doporučím anitivir AVIRA je zadamo zatím vždy zapracoval sám a všas je ideální pro FBU protože nemá prakticky žádná nastvaení a update databáse probíhá co dva dny automaticky a je nenáročná na ram a téměř nulové zatížení prcesoru.Dporučím.S pozdravem Adam*cteni*

tad*
hodnocení

0x

Já používám Avast Home Edition a zdá se mi v poho.

sondaw*
hodnocení

0x

Souhlasím s @maverick - nejlepší antivir ti nikdo neporadí, každý ti jen řekne, který se JEMU zdá ten nejlepší. Zeptej se 10 lidí, kteří používají různé programy. Každý z nich bude preferovat ten svůj - jinak by ho asi nepoužíval.

Ale řeknu to jinak. Můžeš mít nejlepší antivir (podle různých kritérií a hodnocení), ale pokud se budeš na netu chovat nezodpovědně, klikat a stahovat všechno, co se ti nabídne, žádný antivir ti nepomůže. Navíc zabezpečení PC není jen o antiviru, ale i o firewallu, antispyware a antimalware programy a čištění počítače. A žádný antivir není 100% a záleží na uživateli a jeho chování na netu.

michalll*
hodnocení

0x

Přidávám se k těm, co doporučují Avast...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]