Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde založit polský mail?

Od: vana* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych si založit poslký mail.

Kde je možné si ho založit?

Poradil by mi někdo?

Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

4x

Zkus onet.pl

Budeš-li potřebovat radu, ozvi se.

vana*
hodnocení

Dobrý den,

kliknul jsem na webovku, vpravo nahoře na E-MAIL, založ konto a po vyplnění informací mi to nejde :(

Poradíte?

Děkuju

barbakan*

Něco jsi špatně vyplnil. V "załoź konto" vypíšeš jméno a příjmení (Imię i nazwisko), login (uživatelské jméno), data narození, pohlaví, heslo, potvrdit heslo, informacje prawne (zaškrkneš "akceptuje") a potvrdíš "załoź konto".

ben®

vana - řekl bych, že pro tuto operaci bude nutné, aby PC (prohlížeč, antivir) neblokoval cookies. Tedy, pokud to nepůjde ani po radě viz výše, možná nemáte povolené cookies.

still10k*

Pokud je ve vyplnění nějaká chyba, zobrazí se u toho červené upozornění a pokud jsou vyžadována nějaká zatržítka, tak se jejich čtverečky ohraničí červeně. Nedělá vám to něco takového? Po správném vyplnění a odklepnutí by se měl zobrazit dialog reCaptcha

vana*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]